1st week
June 22, Saturday
…. = … “Skipper’s Bar”
Alimos Marina
Athens, Greece
Arriving. Teaming. First night on board
June 23, Sunday
05:00 am – 11:00 am Athens – Epidaurus Sailing (6 hrs). First sunrise at sea
11:00 am – 03:00 pm Epidaurus Exploring/Swimming/Wondering
03:00 pm – 04:30 pm Epidaurus AcroYoga class
04:30 pm – 07:00 pm Epidaurus AcroYoga jam
June 24, Monday
05:30 am – 07:00 am Epidaurus Pilates, Yoga, Jogging
10:00 am – 01:00 pm Epidaurus – Poros Sailing (3 hrs)
01:00 pm – 03:00 pm Poros Exploring/Swimming/Wondering
03:00 pm – 04:30 pm Poros AcroYoga class
04:30 pm – 07:00 pm Poros AcroYoga jam
June 25, Tuesday
05:30 am – 07:00 am Poros Pilates, Yoga, Jogging
08:00 am – 09:00 am Poros – Nsis Galí Sailing (1 hrs)
09:00 am – 12:00 am Nsis Galí Swimming
AcroYoga photo session
12:00 am – 02:00 pm Nsis Galí – Hydra Sailing (2 hrs)
03:00 pm – 04:30 pm Hydra AcroYoga class
04:30 pm – 07:00 pm Hydra AcroYoga jam
June 26, Wednesday
04:00 am – 02:00 pm Hydra – Milos Sailing (9 hrs)
02:00 pm – 03:00 pm Milos Exploring/Swimming/Wondering
03:00 pm – 04:30 pm Milos AcroYoga class
04:30 pm – 07:00 pm Milos AcroYoga jam
June 27, Thursday
05:30 am – 07:00 am Milos Pilates, Yoga, Jogging
10:00 am – 01:00 pm Milos Sailing around the island
01:00 pm – 03:00 pm Milos Exploring/Swimming/Wondering
03:00 pm – 04:30 pm Milos AcroYoga class
04:30 pm – 07:00 pm Milos AcroYoga jam
June 28, Friday
05:00 am – 02:00 pm Milos – Santorini Sailing (8 hrs)
02:00 pm – 03:00 pm Santorini Exploring/Swimming/Wondering
03:00 pm – 04:30 pm Santorini AcroYoga class
04:30 pm – 07:00 pm Santorini AcroYoga jam
June 29, Saturday
05:30 am – 07:00 am Santorini Pilates, Yoga, Jogging
10:00 am – 01:00 pm Santorini Sailing around the island
01:00 pm – 03:00 pm Santorini Exploring/Swimming/Wondering
03:00 pm – 04:30 pm Santorini AcroYoga class
04:30 pm – 07:00 pm Santorini AcroYoga jam
Transfer day – some depart others join.
Teaming foot next lag.
2st week
June 29, Saturday
05:30 am – 07:00 am Santorini Pilates, Yoga, Jogging
10 am – 01:00 pm Santorini Sailing around the island
01:00 pm – 03:00 pm Santorini Exploring/Swimming/Wondering
03:00 pm – 04:30 pm Santorini AcroYoga class
04:30 pm – 07:00 pm Santorini AcroYoga jam
Transfer day – some depart others join.
Teaming foot next lag.
June 30, Sunday
05:30 am – 07:00 am Pilates, Yoga, Jogging
10:00 am – 11:30 am Santorini AcroYoga class
02:00 pm – 06:00 pm Santorini – Ios Sailing (4 hrs)
06:00 pm – … Ios Exploring/Swimming/Wondering
8 pm – … Ios Mega party
July 1, Monday
05:30 am – 07:00 am Ios Pilates, Yoga, Jogging
08:00 am – 02:00 pm Ios – Paros Sailing (5 hrs)
03:00 pm – 04:30 pm Paros AcroYoga class
04:30 pm – 07:00 pm Paros AcroYoga jam
07:00 pm – … Paros Exploring/Swimming/Wondering
July 2, Tuesday
05:30 am – 07:00 am Paros Pilates, Yoga, Jogging
09:00 am – 02:00 pm Paros – Naxos Sailing (5 hrs)
03:00 pm – 04:30 pm Naxos AcroYoga class
04:30 pm – 07:00 pm Naxos AcroYoga jam
07:00 pm – … Naxos Exploring/Swimming/Wondering
July 3, Wednesday
05:30 am – 07:00 am Naxos Pilates, Yoga, Jogging
09:00 am – 02:00 pm Naxos – Mykonos Sailing (5 hrs)
03:00 pm – 04:30 pm Mykonos AcroYoga class
04:30 pm – 07:00 pm Mykonos AcroYoga jam
07:00 pm – … Mykonos Exploring/Swimming/Wondering
July 4, Thursday
06:00 am – 09:00 am Mykonos – Syros Sailing (3 hrs)
09:00 am – 02:00 pm Syros Jamming/Exploring/Swimming/
02:00 pm – 07:00 pm Syros – Kythnos Sailing (5hr)
07:00 pm – … Kythnos Exploring/Swimming/Wondering
July 5, Friday
04:00 am – 02:00 pm Kythnos – Athens Sailing (10 hrs)
04:00 pm – 05:30 pm Athens, by the Acropolis. AcroYoga class
05:30 pm – … Athens Jamming/Exploring/Swimming/
July 6, Saturday
05:30 am – 07:00 am Athens Pilates, Yoga, Jogging
10:00 am – … Athens Vacating the boats